School

Welkom op de website van basisschool De Kraal. 

 

De Kraal is een veelkleurige, openbare school voor basisonderwijs in het voormalige Polderweggebied. Op onze school zijn alle kinderen welkom, van iedere achtergrond, cultuur of geloof.

 

Een veilige leeromgeving 

De Kraal biedt haar leerlingen een veilige leeromgeving waar creativiteit, respect, zelfstandigheid en betrokkenheid centraal staan. Om een veilige en respectvolle sfeer te creëren werkt De Kraal volgens de methode De Vreedzame School. Een onderwijsvisie die tot doel heeft het sociale en emotionele klimaat in klas en school te verbeteren.

 

Kunstmagneetschool

De Kraal is een Kunstmagneetschool. Dat betekent dat we naast de gewone schoolvakken, aandacht besteden aan creatieve vakken als dans, drama en beeldende vorming.

 

 


Het gebouw

We zijn een Brede School. Dit betekent dat er in hetzelfde gebouw nog andere dingen gebeuren. Naast de school is er ook een kinderdagverblijf, twee peuterspeelzalen en naschoolse opvang. We hebben een mooie ouderkamer. Daarnaast zijn er door de hele school atelierruimtes zodat de kinderen hun creativiteit kunnen uitleven.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Stuur dan een bericht naar de webmaster. Wij horen graag uw mening!